Emelie Almroth

Tankar
Vill bara skriva av mig lite.
Jag har tänkt skriva ett inlägg om båda åren i Kalix och hur jag mådde men det har aldrig blivit av riktigt. 
Nu när jag tänker tillbaka på det i efterhand så spelar det ingen roll men jag vill ändå skriva. Det är nånting som gör att jag vill få det ur mig. 
Första året var jag sjukt glad men samtidigt väldigt ledsen och feg, riktigt jäkla feg. Jag har aldrig velat skrika så mycket på någon eller några som jag velat då. Få det ur mig. Det suger att när man tänker tillbaka på hur feg man var så skäms jag samtidigt som jag blir förbannad som ett troll medans jag skrattar åt mig själv. Haha...
Varför jag blir arg nu är för att jag inte blev det då. Det är en känsla som sitter djupt men som jag jobbat med och fått bort, till större del. 
Jag tänker inte så mycket på det som har varit och OM jag gör det så undrar jag varför var jag så feg. 
I dagens läge skulle jag ha skrikigt och varit ärlig. Mest ärlig mot mig själv. Tänk att man kan låta saker gå så långt när man tror att det är bra men så är det inte alls bra egentligen. Konstigt...
Det jag lärde mig av första året var att klara mig själv och hur det är att dela rum med världens bästa Josefine som har stöttat mig väldigt mycket. Fina Jossan! 

Andra året i Kalix så klarnade saker upp och jag kände en oerhörd tyngd lyfta från både axlar och mage. 
Så många knutar löstes upp och jag kände mig glad. Riktig glädje. Jag var fri! Fri från ångest och feghet. 
Det blev lättare att ta in saker och jag kunde ha kul på riktigt utan att behöva oroa mig för något. 
Mitt i all glädje träffade jag min finaste. Den person som har hjälpt mig och varit där för mig hela tiden. En person som jag kan vara helt mig själv med, skratta tsm med, pussa på tills man blir sådär tokig, fisa med, bara vara med utan att man gör något speciellt.
Jag är lycklig nu och har ingenting att vara ledsen för eller ingenting att oroa mig för. Det är världens bästa känsla! 
Bäst är du♥
Jag älskar dig Alessandro Westergren Meucci