Emelie Almroth

Så mycket som händer
Hej! Det är så mycket nya saker som händer hela tiden så ingen av oss orkar ta tag i en riktig uppdatering. Men jag tänkte försöka lista lite av det som har hänt sen sist vi skrev (SJUKT längesen)! 
 
Lite saker vi har varit med om;
♥ Flygförsening från Honolulu och vi fick vänta på ett plan (som inte visade sig existera sen) i över 24h! Nytt flyg med mellanlandning i Seattle. Kul att ha varit där :)
♥ San Francisco! Såg Golden Gate-bron och delfiner samt sälar som simmade under den! Såg en skymt av Alcatraz i vattnet också. Skulle hämta ut hyrbilen, blev dyrare än vi trodde! Jäkla system alltså...
♥ Körde för första gången i Amerika-kaoset vilket ledde till mycket omvägar och felkörningar! 
♥ Lämnade San Fran och begav oss mot Santa Cruz! Hittade ett motell längst vägen och sov där! 
♥ Åkte vidare mot Los Angeles på road 1, SJUKT fin väg längst med kusten. Skymtade en val i havet! Stannade några gånger och tog en massa kort. 
♥ Åkte vidare 50 mil och kom fram till Los Angeles. Eftersom vi inte hade bokat boende för natten så var prio ett att hitta ett. Hittade ett bra men väldigt väldigt dyrt motel. Eftersom vi inte visste exakt var i Los Angeles vi var så blev det lite som en chock när vi klev ut mitt på Hollywood Boulevard när vi skulle köpa nattpizza. 
♥ Vi vande oss vid att bo mitt i Hollywood och gick fram och tillbaka på Hollywood blvd x antal gånger (: 
♥ Besökte Madam Tussauds, det mest ovärda vi har gjort! 
♥ Åkte till både Universal Studios och Six Flags! Så sjukt häftigt att ha varit där :) Universal var riktigt bra! Fick se en kändis också, hihi :D Simulatorerna där är bland det häftigaste jag har varit med om. Tänk er att man sitter som i ett fordon med fokus på en enorm skärm framför dig. Fordonet rör sig bara på sin plats medan man får följa med på häftiga åkturer på skärmen. Det kändes verkligen som att man var med i filmen! Sjukt bra gjort :) 
Six flags var också kul men alla stora attraktioner var stängda, lite trist! Men vad ska man göra. Allt som allt var båda väldigt kul :) 
♥ Såg röda mattan till Avengers 2 premiären! 
♥ Åkte vidare mot Las Vegas! Stannade efter 12 mil inåt i landet på ett motell mitt i öknen. Tog bilder på en enslig väg i solnedgången. 
♥ Las Vegas! Staden som aldrig sover. När vi kom in i Vegas tänkte jag ärligt talat "Va, är det här allt??". Men sen när vi hade kollat in stället lite så visade det sig att det är var hur stort som helst! 
♥ Vårat hotellrum är det största och finaste jag sett!
♥ Träffade min fina Lina, hennes pojkvän och hans bror! Blev bortskämda hela kvällen!! Tusen tack för det :)
Det är såååå mycket mer som har hänt men det blir så mycket sidospår om jag ska skriva allt nu! Vi kommer ju hem snart, lika bra att ta det då ;) 
Här är några bilder från öknen
Här är bilder på vårat fina hotellrum
 
Det var allt den här gången! 
Hoppas att ni mår bra :) kram kram ♥
Åsa

En helkväll med bildvisning <3 får det bli när ni kommer hem! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress