Emelie Almroth

:D
 
Vi var ute till the Lagoon på Cairns Esplanade igår. Det är en grymt härlig, gratis saltvattenspool vid havet där man kan simma och ha sig. Sjukt fräscht för att vara öppet för allmänheten! Vi tog lite bilder i alla fall och det funkade rätt bra(:
 
 
Gröna myror och myggbett
Hej! 
Fasen vad det är svårt att sova här! Vi gick och la oss kring 21;00 igår och vaknade 06:00 imorse. Längtar till den dagen då jag är van vid tidsskillnaden :) Iallafall, imorse när vi vaknade så gick vi ut och la oss i varsin hängmatta! Superskönt :-) Det är så svalt ute på morgonen så det är den bästa tiden! Eftersom vi har bestämt oss för att ta det lite lugnt de första dagarna så händer det inte så mycket. Idag ska vi till en lagoon som ligger vid havet! Vi ska försöka fixa lite matsäck att ta med oss :) Det blir skönt att komma ifrån boendet lite iallafall. Sen ska vi även boka lite utflykter inför nästa vecka! :D Så himla spännande!! Annars har jag inte så mycket att skriva. Vi har träffat på en grön myra som sägs smaka lime om man slickar den i baken (eeeeeeeeh?!), och så har vi fått tuuuuusen myggbett. Just det, jag har köpt en solhatt :D 
hoppas det är bra där hemma! Kram
 
Smälter som en snögubbe i microvågsugn
Svetten rinner så in i helvete, så jag ska skynda mig att lägga upp så jag kan duscha sen! Vi gjorde ännu en videoblogg imorse! Ljudet är dock fortfarande väldigt svagt, så dra på er headset eller nåt(: