Emelie Almroth

Molde
I onsdags drog vi iväg till Molde! Huvudsyftet var att gå på jazzfestivalen och se Esperanza Spalding, Joss Stone och Ane Brun. Förutom det så hann vi med en del annat också :) Vi hade bara biljetter till en av dagarna som var. Sammanlagt så är jazzfestivalen 5-6 dagar. Vi hade bara biljetter till torsdagskvällen. Men det funkade gott och väl. Vi lyckades fylla vår minisemester med en massa saker! Måste dock ge tummen ner till boendet vi bodde på! Sorry, men rummet vi bodde på var inte bra! Frukosten och allt annat var toppen men just rummet. Jaja, man kan väl inte få allt! :) Vi bodde på en folkhögskola! Jag blev lite nostalgisk då det kändes som att jag var tillbaka i Kalix ;) Hela Molde kändes lite som Kalix faktiskt! Himla mysigt♥

Det är så sjukt fint i Molde! Omringat av berg och vatten. 
Här nedanför ser ni ett hotell, superfint! (det var inte det vi bodde på)...
Den här bilden är tagen samma dag som vi skulle gå på konserten! Jag tänkte "Ääsch, det kan väl inte bli varmt i Molde", och tar på mig svarta jeans och en polotröja. Jomen tjena! Moldes varmaste dag. FYFASIKEN! Efter ca 2 långa timmar så orkade jag inte mer utan gick in på en butik och köpte en byxdress. Har nog aldrig varit så överhettad. 
Även om de har en julgran mitt i allt så är Molde sjukt fint ;) 
Här ser ni min räddning! En byxdress från BikBok! 
Konserterna vi skulle på låg uppe på höjden! Så himla häftigt. 
Här ser ni scenen de uppträdde på! När Esperanza började spela så var det fullt med folk på hela den här ytan som ni ser (plus lite till)! Och det fanns INGEN skugga typ någonstans! Trodde jag skulle trilla ihop. Det kanske blev 30+ när solen stod som högst. Plus att vinden stod helt stilla. Liiiite överhettad där också? Kände att jag mådde lite bättre när jag drack min första öl. 
Alltså jag dööööööör! Joss Stone, vilken JÄKLA pipa hon har! Det bästa på hela kvällen. Nu kan jag säga att jag har sett henne live! Check på den :D
Underbart väder! 
Vår lunch vid piren! Så himla mysigt♥
I väntan på att gå på bio! Igår så var det halvbra väder på kvällen så vi bestämde oss för att boka en bio. Independence day 2! Typiskt amerikansk film..
I väntan på bion :) 
Efter bion så hade regnet dragit bort så vi bestämde oss för att sätta oss på några klippor. 
Sista kvällen! En panoramabild från klipporna! Fina Molde♥
Det var en väldigt lyckad resa och jag hoppas att vi kommer kunna åka tillbaka till Molde någongång! 

 
Mormor

Så vackert .Härligt att det varit bra .Ha det fortsättningsvis gott och bra . Love you hjärtat . Hälsa .

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress