Emelie Almroth

Otur
Vi har sådan jäkla tur, NOT
Igår small det i vårat säkringsskåp. Det blev mörkt i hela lägenheten och det luktade bränt. Det blev även sjukt varmt runtomkring på väggen. Vi ringde hyresvärden för att höra vad vi skulle göra. Han tyckte att vi skulle gå ner till garaget för att hitta huvudbrytaren till lägenheten. Alla huvudbrytare/jordfelsbrytare finns i ett rum i garaget. När vi väl var där nere så insåg vi ganska snabbt att vi inte hade rätt nyckel till dörren. Ett till samtal med hyresvärden och han tyckte att vi skulle gå och knacka dörr för att se om grannarna hade rätt nyckel. Kändes ju jättekul att störa mitt i påksmiddagen hos folk. Jaja, vi hittade en väldigt trevlig kille som hade rätt nyckel! Så ner till källaren igen för att sätta på huvudbrytaren. Väl i lägenheten så luktade det fortfarande bränt. Vi öppnade skåpet och såg att kabeln till huvudbrytaren hade smält. Den var totalt sönderbränd. 
Vår första tanke var att ringa numret som stod på skåpet. Det numret var till de som installerade skåpet när lägenheten byggdes. Meeeen det visade sig att det numret inte existerar. Hur smart?! INTE ALLS. Så vi fick nödlösa det en lördag klockan 21.30. Det blev att hitta en elektriker på gula sidorna. Det enda han kunde säga var att "Det måste göras nu" och "Det är inte bra att lämna det här en längre stund". Så sagt och gjort så bytte han alla säkringar och kablar. Men inte gratis (tyvärr)! Sammanlagt så gick det på 25 000. SURT när vi ska åka till Bali på tisdag och egentligen inte har råd att lägga ut så mycket. Men vi har egentligen inte ansvaret för det eftersom det inte är en vitvara. Vi ska försöka lösa det på något sätt. Alex fick ge 13 000kr igår för att betala lite nu och sen få en faktura på resten. Fyfan, alltid att det ska hända något och speciellt när man har någonting inplanerat. 

Vi har kul iallafall! Och vi ska åka till Bali. ♥♥

 
Påsk
Har försökt klura ut hela dagen vad jag ska packa med mig som är smart! Har lyckats komma på några bra ting iallafall. Hoppas att man inte glömmer någonting som är viktigt när man är där! Vore ju lite smått jobbigt. 
Iallafaaalllll.....
Jag har blivit sjukt stel i ländryggen. Tror att det beror på skorna vi har på jobbet. Det liksom strålar upp från tårna till höfterna. Inte bra! Sen igår så fick jag nackspärr från hela vänstra skuldran långt upp i nacken. Det är alltid att det ska hända något! Haha, alltid jag. Men det är tur att jag är glad ändå.♥ Ska ju åka till Bali i 3 veckor (ifall någon har missat det) med fina människor. Mina mål på Bali är att ta det lugnt, må bra och äta gott! Efter Bali ska jag och Lina ta oss en tripp till Göteborg och träffa våra fina saknade vänner från gymnasiet. Åååh, jag har mycket att längta till!!♥ Det blir bra. 

Slutresultatet med äpplelådorna från IKEA. Ganska så bra ändå så jag är nöjd!  
 
Sorry för en suddig bild. 

Puss
Paus från vardagen

Det ska bli så innerligt skönt att komma iväg ett tag.
Behöver en paus från vardagen i Oslo! Känner mig för tillfället ganska psykiskt utmattad. Jag känner inte igen mig själv som person. Lite skrämmande men jag antar att det kan bli så ibland. Irritation som uppstår för minsta lilla och ta-sig-för-pannan moments är min vardag just nu. Jag vill inte ha det så! Måste klura ut vad det är som är fel. Folk säger att jag är för snäll men det känns inte som att det stämmer när jag känner mig elak vad jag än gör. Jag vet inte vad det är men jag kan känna mig sjukt fake. Som att jag verkligen inte kan vara mig själv. Gillart inte!

Imorrn kommer världens finaste och bästa kompis till mig. Med henne kan jag vara mig själv och tycka om livet för vad det är. Jag har tur, för hon kommer att följa med till Bali och vi får spendera 3 veckor tillsammans. Hon är bra och hon förtjänar alla hjärtan i världen.♥♥


Nej, jag är inte deprimerad.
Nej, jag är inte psykiskt sjuk.
Nej, jag är inte ute efter att behandla någon illa.
Jag är bara sjukt less på ALLT som har med allt att göra just nu.
Sjukt less på att känna mig fake.