Emelie Almroth

Julbord

Trevlig kväll :-) 

Meeeen, jag gillar inte när folk inte förstår mitt EGET val när det gäller musik. Snackade igår om att bara för att jag tycker om att sjunga så springer jag inte upp på scenen det första jag gör! Men det tyckte personen jag diskuterade med var fel och väldigt konstigt. "Det är väl klart att du ska göra det. Varför inte?"
Bara för att jag gillar att köra bil så springer jag inte till första bästa bil och sätter mig och kör?

Eller...är det bara jag som tänker så?

Denna person tyckte även det var konstigt att jag inte själv kan säga att jag sjunger bra. "Du tycker ju att det är kul? Då kan du säga att du är duktig....."
Jag tror att personen jag diskuterade med trodde att jag var ute efter uppmärksamhet..
"neeeej, men jag kan inte sjunga..*HINT HINT HINT*, säg att jag är duktig, SÄG ATT JAG ÄR DUKTIG"...
Hahaha, dör! xD Jag är helt enkelt inte så som person. Jag har svårt för när folk ska hävda sig. Det blir för mycket. Det är nog därför jag är helt tvärtemot. 

Jadu! Vad ska jag säga? Tur att jag hade en mogen tredjepart med i diskussionen. 

 Men allt som allt var det en trevlig kväll (: 
Himlen står i brand
Min andra dag hemma. Vaknade i onsdags med nackspärr från helvetet. Kunde inte vrida huvudet åt vänster. Gick till jobbet ändå men insåg väl tillslut att det verkligen inte gick. Åkte hem och lyssnade på kroppen --->VILA! 
Har försökt att sysselsätta mig men det är svårt. Speciellt när nacken och musklerna runtomkring blir trötta och gör ont efter en stund. Gah! Jaja...
Har lyssnat klart på "Livet efter dig". Alltså, SÅÅ bra❤️ Det tog ett tag att vänja sig vid en ljudbok men tillslut så gick de 16h väldigt fort. Men lyssna på den! Väldigt charmig. Annars har jag inte gjort ett skit! Legat på soffan, vilat, försökt spela piano osv. Skrivit till en massa folk jag saknar❤️❤️ 
Såhär såg det ut ikväll! Vyn från balkongen när solen gick ner. 
 
kram