Emelie Almroth

Queenstown
Heeeeej
Nu är det ett bra tag sen jag skrev! Vi har gjort så sjuuuukt mycket att jag inte har haft tid eller ork att skriva.
Just nu är vi i Queenstown, slutdestinationen för våra vänner (buhuuuu)! Dom ska vara här till på lördag. Det blir vårat sista ”camp” tillsammans. En månad går så sjukt fort, speciellt när man gör saker hela tiden. Det kommer att bli väldigt tomt att gå från fyra personer till två. Men det ska vi nog klara av det också. Den här resan har varit fantastisk! Nu ska vi njuta av de sista 5 dagarna här!! Vi ska även göra många knasiga och roliga grejer (som vi vet att ni sär hemma gillar ;D)
Hittills har vi iallafall bockat av Skydive! Sååååå kul. Fick nästan lust att bli en tandem master, heheh. Verkar vara ett nice jobb! Vi får se, vi får se!
 
Hoppas att ni där hemma mår bra och njuter av vintern och kylan! 
 
Kraaaam
 
 
Tongariro Alpine Crossing
Tongariro Alpine Crossing
Bland det bästa och jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv. 
Tongariro Crossing är en vandring på ca 2 mil över Vulkanisk mark. Som högst kom vi upp till 1900 meter över havet. Mount Doom är huvudattraktionen (vulkanen på bild nr 4) då den är med i Sagan om Ringen. Det är där som ringen kastas i sista filmen. Så det är coolt!
Jag och Alex kan ju skryta lite med att vi faktiskt har gjort den här vandringen 2 gånger ;) En gång 2015 och en gång  2018, weeey!
När vi kom ner så var jag så sjuuuuukt sliten. Illamående och sjukt skakis. För lite vatten och höga berg. Ingen bra kombo tror jag. Men ner kom vi! Bästa känslan när vi återigen såg bilparkeringen. Vilken känsla!! 
 
Allt som allt så var det helt fantastiskt! Enastånde vyer och  mäktig utsikt! Älskade underbara Nya Zeeland❤️