Emelie Almroth

11 dagar kvar
Hej! Nu är det ett tag sen jag skrev. 
Det har hänt mycket sen sist! Vi jobbade vår sista dag på apokjeden igår (19/1) och snart ska vi flytta härifrån. Helt plötsligt är tiden som jag har längtat efter så länge äntligen här. Det känns sjuuuukt konstigt! Fast samtidigt oerhört skönt. Jag har tänkt att skriva ett längre inlägg en annan gång om hur jag har uppelvt Oslo och allt. 
Så, jag tänkte dela med mig av hur vår reseplan ser ut nu till våren. Vi åker den 31/1 och kommer hem till Sverige i slutet på maj. Så ser planen ut just nu, kan hända att det ändras. Vi vet ju inte vad som kommer hända på resan. 

Så, vi börjar på Nya Zeeland! Vi kommer att landa i Auckland den 2 februari. Planen då är att under 1 månads tid ta sig igenom både norra och södra ön. Vi kommer åka med 3 vänner så det blir kul att upptäcka Nya Zeeland tillsammans med dom. Efter en månad så åker dom hem :( Trist!! Meeen vi kommer fortsätta vidare på NZ 2 månader till. Eftersom att vi då redan har åkt igenom landet under 1 månads tid, så ska vi försöka ge oss på lite vandringar och sånt. Vi får se vad vi hittar på :D Det blir väldigt kul att äntligen komma tillbaka till världens bästa land (enligt mig ;P). 
Efter Nya Zeeland så kommer vi åka över till Cook Islands. Där kommer vi att stanna ca 3 veckor. Första 10 dagarna kommer vi att bo på ön Rarotonga. Den största ön på Cook Islands. Efter det kommer vi flyga över till Aitutaki. Det är en liten flygtur på 50 minuter med ett sånt därnt miniplan med max 20 säten. Blir väldigt intressant! Aitutaki är rankad som en av världens finaste öar. Vi kände att när vi ändå är i "närheten" så kan vi ju lika gärna åka dit. Håll tummarna för att det är bra väder :)! På Aitutaki stannar vi i 6 dagar. Sen efter det så åker vi tillbaka till Rarotonga och stannar 2 dagar till.
Från den 1/5 till 9/5 är vi på Rarotonga,
Från den 9/5-15/5 Aituaki
och sen stannar vi på Rarotonga från 15/5-17/5. 
Bild på Rarotonga
Bild från Aitutaki
Sen efter Cook Islands så drar vi till BALI :D Vi har bokat 10 dagar på Gili Meno. Där kommer jag att försöka ta dykarcertifikat. Spännande! Vi hoppas att det inte blir något mer från vulkanen. Ska hålla oss uppdaterade så mycket som möjligt. I värsta fall får vi boka om. Så från den 19/5-31/5 så är vi på Bali. 
Det är våran reseplan nu till våren 2018.♥

Puss & kram
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress