Emelie Almroth

31/1
Hej hej!!
Läget med oss är bara bra :) Vi jobbar och sliter på som vanligt. Men nu har vi en BRA sak att se fram emot i vår! Hoppas hoppas hoppas att det går igenom :D Behöver lite D-vitamin ;) 

Igår spenderade vi dagen på ett spa som ligger lite utanför Oslo. Det är nordens största spa och det var faktiskt SJUKT häftigt att vara där :D Det fanns minst 8 olika saunas, 8 olika bassänger, 10 olika sorters duschar och ja!!! Det stället hade allt. Det var med olika teman också som t.ex regnskog, japanskt, finskt, osv osv :D För den som vill uppleva någonting avslappnande --> ÅK DIT! Stället heter The Well.
Kan starkt rekommenderas! Kvällen igår avslutades med en middag på Egons. En tjej på jobbet ska flytta tillbaka till Sverige så det var en avslutningsmiddag :) Ritkigt trevligt♥ Jag fick en fin present för att jag fyllt år också :) Fina människor!! Det var en bra dag. Spa och middag! Kan inte bli bättre (; 

Imorgon är det jobb som står på schemat. Ska äta chiapudding för första gången i mitt liv!! Hoppas att det är gott :D Det blir spännande! Blir även träning imorn! Skönt skönt.

Hoppas att ni mår bra! 
Kramisar
(Förövrigt är den här bilden tagen för typ exakt ett år sen, HUR SJUKT ?!?!?!)