Emelie Almroth

31/1
Hej hej!!
Läget med oss är bara bra :) Vi jobbar och sliter på som vanligt. Men nu har vi en BRA sak att se fram emot i vår! Hoppas hoppas hoppas att det går igenom :D Behöver lite D-vitamin ;) 

Igår spenderade vi dagen på ett spa som ligger lite utanför Oslo. Det är nordens största spa och det var faktiskt SJUKT häftigt att vara där :D Det fanns minst 8 olika saunas, 8 olika bassänger, 10 olika sorters duschar och ja!!! Det stället hade allt. Det var med olika teman också som t.ex regnskog, japanskt, finskt, osv osv :D För den som vill uppleva någonting avslappnande --> ÅK DIT! Stället heter The Well.
Kan starkt rekommenderas! Kvällen igår avslutades med en middag på Egons. En tjej på jobbet ska flytta tillbaka till Sverige så det var en avslutningsmiddag :) Ritkigt trevligt♥ Jag fick en fin present för att jag fyllt år också :) Fina människor!! Det var en bra dag. Spa och middag! Kan inte bli bättre (; 

Imorgon är det jobb som står på schemat. Ska äta chiapudding för första gången i mitt liv!! Hoppas att det är gott :D Det blir spännande! Blir även träning imorn! Skönt skönt.

Hoppas att ni mår bra! 
Kramisar
(Förövrigt är den här bilden tagen för typ exakt ett år sen, HUR SJUKT ?!?!?!)
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress