Emelie Almroth

Tankar och funderingar

Jag kan nog kännas som en tjej med bra självförtroende och självkänsla.
Jag kan vara väldigt pratglad och framåt! 

Men, det är inte så! Visst, det finns vissa situationer och stunder som självförtroendet finns där. Men det är inte så ofta som jag själv vill.
Jag vill kunna känna att jag duger precis som jag är. Jag vill bara kunna vara och inte känna att jag måste vara någon annan för att ”passa in”. Ibland känns det som att jag är tillbaka på högstadiet igen. Jag låtsas vara en person jag själv inte tycker om. VARFÖR gör man så? För min del handlar det om att jag kan bli väldigt osäker. Eller jag blir osäker om det finns människor i min omgivning som är osäkra. 

HATAR att känna att jag trycks ner av att andra som mår dåligt! Varför måste man trycka ner andra när man själv kanske inte mår så bra? Man vinner absolut ingenting på det.

Blir tokig!

Jag vill kunna känna att jag är fantastisk och jävligt bra som jag är!
Egentligen vet jag om det. Det är bara så att jag inte känner det än.

 

 

LEJNAAAAAAH

Du är den bästa som finns i hela världen! Saknar dig ❤

LEJNAAAAAAH

Du är den bästa som finns i hela världen! Saknar dig ❤

Anonym

Du vet väl om att du är värdefull att du är viktig här och nu , att du är älskad för för din egen skull och ingen annan är som du . Love you hjärtat. Kram kram 😊 😄.

Anonym

Oj! Vad du duger!! Saknar dej på scen, då i Kalix ;) , Tycker att jag känner dej som en person som verkligen är dej själv. Det var väldigt trevligt att stå på samma scen som dej. Jag hoppas att du tar de negativa kommentarerna och sätter det på samma ställe som man placerar hundskit. De kan inte vara riktade till dej! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress