Emelie Almroth

Paus från vardagen

Det ska bli så innerligt skönt att komma iväg ett tag.
Behöver en paus från vardagen i Oslo! Känner mig för tillfället ganska psykiskt utmattad. Jag känner inte igen mig själv som person. Lite skrämmande men jag antar att det kan bli så ibland. Irritation som uppstår för minsta lilla och ta-sig-för-pannan moments är min vardag just nu. Jag vill inte ha det så! Måste klura ut vad det är som är fel. Folk säger att jag är för snäll men det känns inte som att det stämmer när jag känner mig elak vad jag än gör. Jag vet inte vad det är men jag kan känna mig sjukt fake. Som att jag verkligen inte kan vara mig själv. Gillart inte!

Imorrn kommer världens finaste och bästa kompis till mig. Med henne kan jag vara mig själv och tycka om livet för vad det är. Jag har tur, för hon kommer att följa med till Bali och vi får spendera 3 veckor tillsammans. Hon är bra och hon förtjänar alla hjärtan i världen.♥♥


Nej, jag är inte deprimerad.
Nej, jag är inte psykiskt sjuk.
Nej, jag är inte ute efter att behandla någon illa.
Jag är bara sjukt less på ALLT som har med allt att göra just nu.
Sjukt less på att känna mig fake.

 
Anonym

Jag längtar tills imorgon så galet mycket! :D och jag vet vad du menar med att vara trött på allt, samma här! Men vi förtjänar tre veckor på Bali! Wiiiiiih imorgon ses Vi!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress