Emelie Almroth

25 år
Förra fredagen blev jag totalt överraskad när jag kom hem från jobbet på kvällen. I lägenheten hade mamma, syster och mormor gömt sig. Jag hann inte ens komma in i lägenheten förrän de hoppade fram och skrek. Totalt oförberedd och överraskad! Men så himla kul och mysigt❤ Blev jätteglad! De stannade hela helgen. 
På lördagen hade Alex ordnat en middag på en restaurang som heter Yayas (thailändsk mat). så himla gott! I hemlighet hade han ordnat en sak till. När vi kom till Yayas så satt det massa fina vänner vid ett jättestort bord❤ Totalt överraskad igen. Sååååå himla fina allihop. Jag fick ett presentkort av alla till ett spa som heter "The Well". Världens bästa spa! Behöver verkligen en massage så det passade perfekt. 
 
Hela helgen var underbar!
Stort tack till alla som var med
 
Själva födelsedagen firades i tisdags. Först jobbade vi hela dagen (inte jättekul) och sen på kvällen kom Sandra och Robin över. Vi spelade Alias och firade lite(: Fick en superfin present av Sandra! :) 
 
 
Allt som allt är jag väldigt nöjd!❤ 
Än sålänge är jag väldigt nöjd med att vara 25(; 
 
Puss och kram 
Anonym

💕💕 tack för att vi fick bo hos er 💕💕 kram

Mormor

Kram kram och tusen tack för en underbar helg för mej .Love you mitt hjärta .Hälsa Alex för hans omhändertagande och god mat .Tack för din omtanke och kärlek till mej hela tiden .Lev väl och ta hand om och var rädda om varandra .

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress